(0800) 8700 700        TEAMVIEWER        INLOGGEN
WIE ZIJN WE   WAT DOEN WE   ONZE TARIEVEN   CONTACT
 
Onze softwarepakketten en abonnementen
 
Over de kosten van onze software
Tarieven en abonnement
Kosten en overeenkomst
Hieronder treft u een overzicht van de abonnementstarieven aan zoals deze per 1 juni 2016 van toepassing zijn. Alle hieronder genoemde tarieven zijn op jaarbasis en exclusief BTW. U betaalt alleen abonnementskosten en géén extra aanschafkosten. Op de software zijn naast de algemene voorwaarden tevens licentie voorwaarden van toepassing.

Een abonnement wordt aangegaan voor de duur van één jaar en wordt na deze periode stilzwijgend voor dezelfde duur verlengd. De opzegtermijn voor beeïndiging van het abonnement is twee maanden voorafgaand aan de einddatum. Bij een standaard kantoorlicentie kunt u maximaal twee gebruikers binnen hetzelfde kantoor toewijzen. Voor concernlicenties en/of meer gebruikers gelden afwijkende bepalingen.
Softwarepakketten
Onderverdeling licenties
Pensioenplatform
Collectief pensioen
Per 1 januari 2018
€ 1.495,00 per jaar
 
DGA pensioen
Per 1 januari 2018
€ 795,00 per jaar
 
Pensioen planning
Per 1 januari 2018
€ 795,00 per jaar
 
Finact Totaal pakket
Per 1 januari 2018
€ 2.995,00 per jaar
 

 
De vermelde prijzen zijn inclusief een eenmalige toevoeging van 10 credits ter waarde van € 95,00 welke u kunt gebruiken voor het ophalen van jaarrekeningen, kredietbeoordeling en de organistratiestructuur van een onderneming en/of productvergelijkingen.
 
Schadeplatform
Risicomanagement
Per 1 oktober 2017
€ 1.295,00 per jaar
  Introductieprijs € 995,00  

 
De vermelde prijs is inclusief een eenmalige toevoeging van 10 credits ter waarde van € 95,00 welke u kunt gebruiken voor het ophalen van jaarrekeningen, kredietbeoordeling en de organistratiestructuur van een onderneming en/of productvergelijkingen. Tot 1 januari 2019 kunt u gebruik maken van de introductiekorting zodat u in het eerste jaar niet
€ 1.295,00 betaald maar slechts € 995,00.
 
Tijdregistratie
Tijdregistratie (platform onafhankelijk)
Per 1 september 2017
 Gratis
 

 
In de software kunt u middels de tijdregistratie bijhouden hoeveel tijd u aan welke advieswerkzaamheden, uitwerkingen en/of berekeningen besteed. De tijdregistratie maakt standaard onderdeel uit van een abonnenment.
 
Productvergelijking
Product- en premievergelijking ORV
Per 1 juli 2017
€ 95,00 per jaar
(eenmalig)

 
Voor de productvergelijking ORV betaalt u, indien u deze los afneemt, eenmalig € 95,00 waarvoor u 10 credits krijgt voor 10 vergelijkingen. Als u een pakket afneemt dan maakt de productvergelijking ORV hier standaard onderdeel vanuit. De kosten voor een vergelijking worden verrekend door middel van credits.
 
Business partners
Informeer naar onze speciale tarieven als u lid bent van de accountancy organisatie Extendum en/of Stichting Novak, de pensioenadvies organisatie Pensioendesk Nederland en/of Pensioen- en Inkomensadviseurs (PIA) of aangesloten bij de serviceprovider Van Kampen Groep (VKG).
Internet browser
Minimale vereisten
Finact is een SaaS-product (Software as a Service) hetgeen inhoud dat wij de software online leveren via internet. U heeft alleen een browser nodig om met de software te kunnen werken, hieronder ziet u welke browsers wij ondersteunen.

Oude browser
 
Uw browser
De toegang bij het gebruik van een oudere versie zal worden geblokkeerd, deze vormen vaak een beveiligingsrisico en geven niet de gewenste performance. Omdat de software wordt geoptimaliseerd voor nieuwe browsers kan de werking van oude browsers niet worden gegarandeerd.

Mobiel
In de meeste gevallen is de software ook beschikbaar via een browser op een mobiel apparaat, zoals een iPad of Galaxy Tab. Deze apparaten worden 'zacht' ondersteund, namelijk toegang wordt niet geweigerd.
 
Browser
Onbekend  

Versie
Onbekend  

Platform
Onbekend  


Browser
Minimum versie

Chrome
33.x

Edge
-

Firefox
30.x

Internet explorer
11.x

Opera
37.x

Safari
7.x